Hogy mi tortent velem az elmult idoszakban?! Semmi, de valahogy be kell vezetni a bejegyzest. Na jo azert torten velem valami (biztos). Ugye voltam mult heten az allasinterjun, ahol mondtak, hogy ha tudom, akkor vegezzem el most decemberben a tanfolyamot. Beszeltem az etteremben a fonokkel, oszinten elmondtam mindent, hogy miert akarom elvegezni a tanfolyamot. Mondtak, hogy elengednek, semmi akadalya. Ugye a tanfolyam napkozben 8-16.30-ig tart majd, delutan 5-re meg megyek dolgozni. Huzos het lesz, de szabadsagra ugyse tudtam volna menni, igy meg ok is konnyebben elengedtek. Szoval hetfotol pentekig lesz a tanfolyam, szombaton a vizsga. Csak nem lesz olyan ordongos.

Most kaptam a szerkesztoktol egy uzenetet, hogy pentek delutantol csak regisztralt felhasznalok irhatrnak kommentet a bejegyzesekhez. Ezek utan majd meg annyi kommentet sem kapok, mint eddig... :( Viszont kitalaltam egy jot! Mivel ki tudom cserelni a kepet a fejlecben, igy azt teszek be amit akarok. Arra gondoltam, hogy inditok nektek egy fotopalyazatot, es a legjobb kepet kiteszem a fejlecre. Na?! :) Annyi feltetel van, hogy fekvo kep legyen es ne tul nagy felbontasu. Azt hiszem 824x296, Tehat keskeny kepnek kell lennie. De az hogy fekvo kep legyen fontosabb, a tobbit majd atalakitom, amennyire lehet.

Az etteremben nincs az a nagy hajtas, mint vartuk volt. A szinhazban az Alladin megy, ami ugye foleg gyerekeknek szol. Ezert az etterem sokszor uresen all, inkabb a barban vannak vendegek, de ott se tul sok. IUnkabb mar az ev vegi karacsonyi party-k vannak egy-egy nap. Ez letszamilag valtozo, eddig csak 3 volt, 16, 14 es 7 fovel. De lesz meg jopar, es sokkal tobb emberes is. Szombaton (ma) 4 party is lesz 11,11,19,23 fovel. Van mar foglalasuk kesobbre is, van ahol 34, 42 emberes lesz. Szoval ebben a honapban inkabb ezek a party-k adjak a forgalmat, elvetve van csak par betero vendeg. Most meg csak foleg egymast szorakoztatjuk, mert az okorkodes az megy rendesen, szomoruan nem megy haza senki, az biztos. Szerencsere jo a tarsasag, es a hangulat. Mindenki van olyan szinten angolbol, hogy ertsen minden poent, mindent el tudjon mondani. Nem ugy, mint a kavezoban, ahol 8 emberbol 3 alig beszelt valamit. Az ettermunk amugy mar ket hete karacsonyi pompaban (mit csinal?) fenylik, vagy diszeleg? Na mindegy, van ket karacsonyfank, igaz mu, meg a barpultok vegig vannak rakva egovel. Az meg, hogy karacsonyig meg fogunk orulni teljesen, az boritekolhato. Szinten ket hete mar, hogy minden aldott nap, reggeltol-estig a rengeteg karacsonyi notatol mar egymas nyakaban sirunk. Ez kozpontilag szol, nem mi jatszuk, de a barban is van 4 hangszoro a kozosbol. Szoval nem tudunk ellene tenni semmit. Szerencs, hogy delutanonkent az etteremben dolgozom, ott, a mi zenenk megy... Ennyi karacsonyi notat eletemben nem hallgattam osszesen, mint itt a ket het alatt.

A vegere megint egy nevnapi koszontes maradt, hiszen anyukamnak ma (o mikor olvassa az mar tegnap) van/volt a nevnapja. Boldog Nevnapot Anci!!! Puszillak!

Szerző: spyke  2008.12.12. 23:14 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spyke.blog.hu/api/trackback/id/tr60819849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belya 2008.12.21. 22:18:27

Na, kommentelek már, mert rég tettem ilyet.
Örülök, hogy még mindig írsz annak ellenére, hogy nem halmoznak el a hozzászólásokkal. Nekem is ez volt, de végig vittem a blogot. Neked is hajrá, írj minél tovább.

Boldog Karácsonyt!
süti beállítások módosítása