Teszek be nektek par kepet a Dagenham-i probakrol. Kicsit ossze-vissza sikerult, de mindegy, nem az a lenyeg... :)

Az elso kepen latjatok a Field of Play-t, ami maga a terulet, ahol mi leszunk. Ez eppen a mi megyenk, ha olvastatok az elozo bejegyzesem, akkor tudjatok, hogy megyekre van osztva az egesz, meg azt is tudjatok, hogy en a krikett palyan leszek. Szoval a krikett palya a muanyag zold a kep kozepen, a tobbi zold az rendes fu. vagyis az lesz, itt meg csak mufu.

A masodik kepen lathato a torony, amit kimondottan erre epitettek, hogy madartavlatbol is tudjanak minket nezni, koordinalni. Danny is sokszor ott van fent, es onnan nez minket. Van egy ugyan ilyen torony a masik oldalon is, ahol a tancosok, bmx-ek, gyerekek probalnak. Ezen a kepen is lathato ket mentoauto, a masik oldalon is van ketto, legalabb 15 fos orvosi stab van ott minden alkalommal. a kepen nem latszik, de a kocsik mogott van vagy 5 raklap asvanyviz, amibol van legalabb 10 kihelyezve kulonbozo pontokon, majd van egy kulon sator, ahol a teak, kavek, forrocsokik vannak, meg egy kis bufe is.

A harmadik kepen van a cirkuszi sator, amiben van a gyulekezonk, bazinagy, most szombaton "csak" 5000-en voltunk benne, mert 5 csoport is egyutt probalt. A kovetkezo kepen meg az egesz terulet van, vagyis ez csak az a fele, amiben mi vagyunk, a sator masik oldalan van megegyszer ugyan ekkora terulet a probakhoz. Aztan ahonnan keszult a kep, az mogott van a parkolo, ahova most vasarnap mar jottek a kamionok elvinni mindent, de a buszok is ott varnak rank. Szoval igy egy az egyben bazi nagy a hely.

Az utolso kepen meg en vagyok lathato Danny Boyle-al, a masik meg Toby Sedgwick, aki a fo koreografus. Tobb filmen dolgozott mar o is, meg vagy 5-6 West End show koreografiajat is o csinalta, a leghiresebb a War Horse, amiert tobb dijat is nyert.

100620121065.jpg

170620121073.jpg

170620121072.jpg

170620121076.jpg

Itt epp utasitasra varunk a proba elejen. Ez most keszult hetvegen, itt az elottunk levo csoport szerepelt eppen, es mi azt neztuk meg, hogy majd ha ok vegeznek, hogy fog lezajlani az atmenet koztuk es koztunk. Egy-ket emberen latjatok az overall-t, amit kaptunk, hogy abban probaljunk. Nem kotelezo viselnunk, ha jo ido van, akkor sokan nem vesszuk fel, de esoben meg hidegben jo nagyon. A baseball sapka meg sajat otlet. Egyik csapattarsunk csinaltatta kimondottan a mi megyenknek, ami Berkshire. Abc sorrendben vannak a megyek, mi vagyunk a masodik megye, ezert jutott Berkshire. De van Essex, Lancashire, Isle of Wight, stb. :)170620121078.jpgdanny1.jpg

A probak amugy ugy zajlanak, hogy nagyjabol mar ki van jelolve, hogy ki mit csinal, de nagyon precizen. A diszlet, amit majd ki kell takaritanunk a stadionbol, az tobb tiz ezer kicsi reszbol all, ami mind meg van szamozva. Tobb hullamban vegezzuk a kivitelt, igy egy ember akar 3-4-szer is fordul, szoval 3-4 szamot kell megjegyeznie, hogy melyik darab is az ove. Persze egy darab akkora, hogy neha 4 ember is kell hozza. Sot legutobb valtoztattunk a terven, igy neha 6 ember is kell. Ez a resze a dolognak neha erdekes, neha idegesito, ugyanis sokat valtoztatnak, valtoztatunk a kivitelezesen. Azert erdekes, mert nincs fix modszer, szoval teljesen nyitottak a velemenyunkre, es ha jo otletunk van, akkor hallgatnak is rank. Mar a mi megyenk is tobb jo otlettel allt elo, ami most mar ugy van, ahogy mi mondtuk. :) A rossz dolog benne, hogy egyik heten gyakoroltunk valamit, aztan azt masik hetre teljesen megvaltoztatjak, szal lehet tanulni ujra. De azert tenyleg jol elvagyunk, en lefoglaltam magamnak egy olyan reszt, amiszerintem garantalja a kepernyot a megnyiton. :) Azt nem mondom el mi, de ebben mi leszunk az elsok, szoval szerintem rajtunk lesz a kamera. :)

Na most ennyi kulisszatitkot arulok el, ezt is csak azert, mert mar Dagenhambe nem megyunk tobbet, kovetkezo proba mar a stadionba lesz. Ez mar sokkal komolyabb lesz, jobban latjuk majd a mereteket, elhelyezkedest, tobbi csoportok programjaval is megismerkedunk majd. Uj belepteto kartyat is kell majd csinaltatnunk, amiert kulon el kell majd menni egy ceghez, akik csinaljak, de anelkul majd nem fognak beengedni a stadionba. Az emailben azt irtak, hogy kajat sem vihetunk be, viszont ok majd adnak enni nekunk. Kepeket mar mutattak a stadionrol, ahogy naprol-napra rendezik be a diszletet, igy szombaton mar minden a helyen lesz... :)

Szerző: spyke  2012.06.19. 12:43 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://spyke.blog.hu/api/trackback/id/tr724597961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóné Gabi 2012.06.20. 16:25:13

Hát elég érdekes és izgi lehet - gondolom élvezed nagyon. Nem mindenkinek lehet része ilyenben..
süti beállítások módosítása